Ce este clicuieste.ro ?
Cumulezi puncte cu un simplu fapt, că vizitezi paginile WEB a celorlalţi utilizatori, pagini facebook pentru care dai un like (imi place), devii adept utilizatorilor twitter sau vizionezi clipuri video youtube.
Din puctele tale cumulate poţi oferi pentru ceilalţi utilizatori să viziteze pagina ta WEB , să primeşti like (imi place) pe pagina ta facebook, să obţii mai mulţi adepţi pe twitter, sau să ai cât mai multe vizionări la clipurile tale youtube. Bineînţeles tu decizi din posibilităţiile oferite cât de mult eşti activ, câte puncte oferi pentru conţinutul adăugat de tine. Ce trebuie să stii, că punctajul oferit de tine, o să fie cu 1 punct mai puţin pentru vizitatorii. Ex. dacă oferi punctajul maxim de 10 puncte, vizitatorul va primi 9 puncte. Şi la afişarea punctajelor vei observa diferenţa de acel 1 punct.

Cum pot cumula puncte ?
Găseşti mai multe posibilităţi pentru a cumula puncte. Principalele sunt:
1. Dacă dai click pe Pagini WEB, iţi apare 4x6 pagini spre vizualizare. În momentul în care apeşi butonul "clicuieste", apare într-o fereastră pagina ofertată spre vizualizare. În cazul în care ramâi cel puţin 30 sec. cu pagina deschisă primeşti punctajul oferit.
2. Ai posibilitate să dai un "Like" (imi place) pe pagini facebook.
3. Dacă devii adept unul cont Twitter iar primeşti puncte.
4. Vizionezi un Clip de pe Youtube - punctele se cumulează după 30 secunde.
5. Obţii 25 puncte dacă te inregistrezi prin link referral. --> pucte gratis
6. În fiecare zi dacă de lochezi pe pagina noastră primeşti 5 puncte (din 24 - 24 ore).
7. Poţi obţine puncte şi prin SMS --> preţuri

Cănd obţii punctele?
Punctele le obţii în momentul în care îndeplineşti condiţiile cerute de sistem, (ex. ai aşteptat cele x secunde, sau ai dat un Like "imi place" pe un site facebook, etc).

Câţi bani pot câştiga?
Sistemul nostru nu este bazată pe bani. Nu trebuie să obţii 232247 puncte ... că nu primeşti bani în schimb. Aici este un principiu reciproc. Dacă reprezinţi activitate spre ceilalţi utilizatori (sistem), atunci ei te recompensează cu puncte şi aşa maideparte reciproc.

Cum pot promova pagina mea WEB?
Dă un click pe "Administrare" după care iţi va apărea un meniu, din care selectezi "Pagini WEB". "
Înregistrare pagină WEB nouă" Aici o să iţi apară un formular care v-a trebui să-l completezi, categoria pagini, numele pagini, link-ul pagini, poza mini care daca nu apare el singur trebuie generat (aici va dura câteva minute până se generează, dar nu trebuie să-l aştepţi se face automat.), câte puncte oferi, o descriere scurtă (care apare la oferta 4x6), starea activ sau inactiv, şi butonul adaugă.

De ce nu văd conţinuturile proprii adăugate în sistem?
Sistemul este construit în aşa fel să apară doar la ceilalţi utilizatori.

Am rugat pe un amic să verifice dacă apare conţinuturile încărcate de mine, lui. Dar nu m-a găsit, de ce?
1. Unul dintre cauze poate fi că, ai epuizat toate punctele personale.
2. Altul poate fi că conţinutele cu punctaj mai mare au prioritate în sistem şi nu mai ai loc să apari in lista 4x6 (nu trebe să iţi faci grijă că se apuizează şi cele cu punctaj mai mare şi o să apară la rând toate conţinutele adăugate în sistem).

Care este soluţia dacă din contorul vizualizări reiese că conţinutul adăugat de mine nu sunt afişări?
Este necesar să măreşti punctajul oferit pentru acel conţinut. Ex., de la baza de 2 puncte la 6 puncte aşa o să fie afişat conţinutul în avantaj celorlaţi cu punctele 2,3,4,5.

Care este strategia cea mai bună?
Important să definim cel mai important targe
t. În cazul în care doreşti să obţii rezultate rapide într-o anumită zonă, trebuie să se concentreze asupra acelui zonă. Dacă de ex. ai în target să promovezi pagina firmei tale pe facebook şi să primeşti cât mai multe Like-uri (îmi place), atuncia:
1. conţinuturile celelalte adăugate de tine (pagini WEB, twitter, video) pune pe inactiv sau şterge-le;
2. alege spre ofertă punctajul cât mai mare, aşa o să apari printre primii în lista 4x6.
Dacă doreşti vizitatori cu un număr constant pe pagina ta WEB , sau celelalte conţinuturi twitter, youtube, facebook, atuncia pentru aceste conţinuturi să oferi punctaj mai mic.

Există vreo altă modalitate de a cumula puncte?
În fiecare zi pentru primeşti 5 puncte, dacă te loghezi pe pagina noastră clicuieste.ro (din 24h în 24)
Dacă după logare dai un click pe "
se poate şi mai mult" obţii informaţii utile cum mai poţi obţine puncte.

Ce să fac dacă sistemul nu mai are de afişat conţinut?
Ai posibilitate să ne promovezi. Dacă trimiţi invitaţie, iţi dăm puncte. Bineînţeles cu cât mai multe invitaţii trimiţti pin sistemul nostru cu atât mai multe puncte primeşti. Dacă te înregistrezi printr-un referal Link primeşti puncte şi primeşte si prin cine te-ai înregistrat, roagă-l pe prieteni tăi să se înregistreze prin Link-ul tau referal ca să primeşti cât mai multe puncte. Deasemenea, dacă vorbeşti despre noi în forumuri, blog-uri eventual şi postezi Link spre pagina noastă (despre astea cerem un mail cu detalii) tot primeşti şi mai multe puncte. Urmăreşte meniul "puncte gratis" poate apare şi alte metode în viitor.

De ce imi afişează Video Invalid?
În sistem se pot înregistra doar clipuri video de pe youtube, orice alt video deocamdata nu este permis să fie înregistrat în sistem.

De ce nu pot da Like (îmi place) pe paginile facebook?
Numai atunci poţi da Like dacă permiţi site-ului nostru clicuieste.ro să fie asociat cu contul tau facebook. Imediat după ce sunt asociate vei putea da Like. Aici iţi vei apărea 2 butoane Like, tot timpul trebuie să apeşi butonul cel de sus. Numai atunci obţii punctajul oferit pentru Like dacă dispare pagina facebook după ce ai apăsat Like-ul cel de sus.

Este posibilitate de a filtra categoriile?
Da, ai posibilitate de a filtra pe categorii toate conţinutele separat, pagini WEB, facebook, clipuri video youtube.
 Accesând "Administrare"
-> Filtrare pe categorii pentru paginile WEB incărcate de ceilalţi Utilizatori şi la celelalte categorii la fel, bifaţi sau debifaţi categoriile dorite.


România      Ungaria