Colectarea de date cu caracter personal

clicuieste.ro poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastră şi dacă ni le furnizaţi voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.clicuieste.ro cere informaţii prin care puteţi fi identificat sau prin care vă putem contacta.

clicuieste.ro poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru:

(a) conformarea la rigorile legii;

(b) protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale clicuieste.ro

Securitatea datelor colectate

clicuieste.ro utilizează metode şi tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Termeni şi condiţii de utilizare

Vă rugăm să accesaţi şi secţiunea Termeni şi condiţii de utilizare care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

Legislaţie

Politica de confidenţialitate se supune legislaţiei Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul clicuieste.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanţa judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul clicuieste.ro


România      Ungaria